Vintage veroverde my heart

Soms zijn er van die stoffen die in een keer je hart veroveren. Ik had dat bij Vintage in my heart – ik houd van retro en van felle kleuren dus dan zit je daar wel goed. Misschien zit het ook wel in mijn genen – ik was zo’n Oilily kind met ruitjesbroeken gecombineerd met bloemetjestruien in de wildste kleuren. Stomverbaasd toen ik in de brugklas ontdekte dat grote pubers dat echt superstom vonden. 

Toen ik deze stoffen ontdekte, waren de blauw/rode appels al op. Maar gelukkig kon ik het goedmaken met de rode/roze (inmiddels ook al uitverkocht) en de oranje/gele. Ik maakte voor mijn dochter van 2 de Lena dress van de rode appels op roze, en een onderbroekje van de restjes.

Lena Dress met Roze/Rode appels van Vintage in my heart

Toen daarna de geel/oranje appels bij ons thuis arriveerden, riepen ook mijn beide jongens dat ze die heel graag wilden voor een shirt. Dus kwamen er een Solis jurkje, en twee Kite Fold Tees.

Kite fold tee shirt met oranje/gele appels van Vintage in my heart

Aardbeien

Van de groene aardbeienstof wilden ze ook alledrie een item. Het No Limit Dress patroon van MW patterns is een van mijn favorieten voor zomerjurkjes. Het model lijkt op mijn favo DUNS jurkjes (ook felle kleuren en retro natuurlijk…). Bovendien zit de zomerse mouwloze variant ook nog in een uurtje in elkaar.

No Limit Dress met Aardbeien stof van Vintage in my Heart

De jongens bestelden wederom t-shirts, dus kregen vrolijke Billies met rood en groen. En toen was er zelfs nog over voor wat boxershorts. Iedere keer als ik die aardbeien zie, word ik vrolijk. En de jongens vinden het hilarisch dat ze dan aardbeien op hun billen hebben.

Zonen09 billie boxershort met stoffen van Vintage in my heart

Dus ja, wat mij betreft kan er niet genoeg Vintage in my heart zijn. Alleen.. het is niet gegarandeerd biologisch katoen en dat is toch een bezwaar. Betekent dat Studio Spatz het alleen verkoopt als het wel bio is, en daar ga ik graag in mee.

Misschien dat de nieuwe stoffen van Majapuu dan maar mijn volgende obsessie moeten worden…

Zonen09 Billie Raglan shirt met aardbeien rood/groen van Vintage in my Heart en short met koplampen van Birch

Gastblog

Wil je ook je creaties delen op de blog van Studio Spatz? Mail ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *